הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית מלבנית בגודל 25X35 ס"מ
1 צנצנת דובדבנים חמוצים ללא גלעינים
4 כפות סוכר
¾ כוס שמן תירס
¾ כוס סוכר
3 ביצים
2 כוסות קמח תופח
10 גר'/1 שקיק סוכר וניל
1/3 כוס מים
100 גר' "שוקולד צ'יפס", לבן
אופן ההכנה
מניחים מסננת מעל קערה שמים דובדבנים, מפזרים מעל סוכר ומניחים בצד.
מחממים תנור לחום בינוני (180°c ).
שמים שמן וסוכר בקערת מערבל ומערבלים במהירות בינונית עד למרקם אחיד, מורידים מהירות ומוסיפים קמח, סוכר וניל ומים, ממשיכים לערבל.
מוסיפים, בערבוב ידני ,את נטיפי השוקולד לתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת. מפזרים את הדובדבנים על העוגה, אוספים את הנוזלים שהצטברו מתחת לדובדבנים ויוצקים על העוגה.
אופים 25 דק' או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
העוגה נמוכה אפשר לצנן לחתוך לריבועים ולאכסן במקרר או בכלי אטום.
בתאבון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
