חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת דובדבנים חמוצים ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת דובדבנים חמוצים ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית מלבנית בגודל 25X35 ס"מ
1 צנצנת דובדבנים חמוצים ללא גלעינים
4 כפות סוכר
¾ כוס שמן תירס
¾ כוס סוכר
3 ביצים
2 כוסות קמח תופח
10 גר'/1 שקיק סוכר וניל
1/3 כוס מים
100 גר' "שוקולד צ'יפס", לבן
אופן ההכנה
מניחים מסננת מעל קערה שמים דובדבנים, מפזרים מעל סוכר ומניחים בצד.
מחממים תנור לחום בינוני (180°c ).
שמים שמן וסוכר בקערת מערבל ומערבלים במהירות בינונית עד למרקם אחיד, מורידים מהירות ומוסיפים קמח, סוכר וניל ומים, ממשיכים לערבל.
מוסיפים, בערבוב ידני ,את נטיפי השוקולד לתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת. מפזרים את הדובדבנים על העוגה, אוספים את הנוזלים שהצטברו מתחת לדובדבנים ויוצקים על העוגה.
אופים 25 דק' או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
העוגה נמוכה אפשר לצנן לחתוך לריבועים ולאכסן במקרר או בכלי אטום.
בתאבון...
מגיש: allavold
מקור:
שתף את המתכון