עוגה שתמיד מצליחה, קלאסית אמיתית, שאין אדם או ילד בעולם שלא טעם ואמר עודדדדדדדדדדדדדד brבאמת שכל מי שאכל ביקש מתכון ומכין ומכין ומכין.. brעוגה של 5 דק' הכנה ואפיה רגילה. עוגת תענוג לימי הולדת, כבסיס לעוגות גדולות משוקולד, טעימה ואפשר להוסיף לה כל מה שעולה על הדעת brאבל להכין אותה ככה כמו שהיא זה פשוט טעם של פעםםם
|
|
|
|
עוגה שתמיד מצליחה, קלאסית אמיתית, שאין אדם או ילד בעולם שלא טעם ואמר עודדדדדדדדדדדדדד brבאמת שכל מי שאכל ביקש מתכון ומכין ומכין ומכין.. brעוגה של 5 דק' הכנה ואפיה רגילה. עוגת תענוג לימי הולדת, כבסיס לעוגות גדולות משוקולד, טעימה ואפשר להוסיף לה כל מה שעולה על הדעת brאבל להכין אותה ככה כמו שהיא זה פשוט טעם של פעםםם
|
הוראות הכנה
מרכיבים
העוגה:
4 ביצים טרופות
חצי מיכל קצפת צמחית או שמנת מתוקה (לשומרי בשר חלב)
1 כוס שוקולית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח מאליו
1 כף קקאו או נס קפה מגורען
רוטב מעל העוגה:
1 שוקולד מריר שבור לקוביות
חצי מיכל קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1 כפית קקאו
1 כפית רום או קוניאק או כל ליקר אחר
אופן ההכנה
העוגה:
לערבב בקערה את כל מרכיבי העוגה יחד במשך 2 דק' ולא יותר!
לא לפחד, זה בסדר, בדוקקקקקקקקק
תסמכו עלי
להעביר לתבנית עגולה או מרובעת ממוצעות (26 ס"מ הקוטר של העגולה או למרובעת גודל של תבנית חד פעמית נורמלית....) אפשר גם ב-2 תבניות אניגליש קייק.
להכניס לתנור שחומם מראש בחום 150 מעלות למשך כ35עד40 דק'. תלוי בחום התנור.
להוציא ולבדוק עם קיסם אם היא מוכנה.
הרוטב:
להמיס בסיר קטנטן במשך 2 דק', את החומרים יחד ולצקת היישר על העוגה החמה
להשאיר בחוץ, וכשהיא מצוננת לפחות כשעה, ניתן לפזר קוקוס און פצפוצי שוקולד, או סוכריות צבעוניות.
כדי להעשיר את העוגה, אני מוסיפה לפעמים 1/3 כוס קוקוס לבצק או שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז קצוצים.
בתיאבון גדול, ותוכלו מהר, כי היא נגמרת מיד!
מגיש:
מקור: פרטי שלי (מיה)
שתף את המתכון
