הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד: 4 תבניות חרס עגולות בקוטר של 9 ס"מ
120 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו שבור לקוביות.
2 ביצים גדולות
2 חלמונים
½ כוס סוכר
צביתה של מלח
2 כפות שקדים מולבנים טחונים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות
1.ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו 40 שניות מערבבים אם יש צורך מוסיפים כל פעם 10 שניות ומערבבים עד המסה מלאה .
2.בקערת המערבל מקציפים ביצים ,חלמון וסוכר עד קציפה בהירה ואוורירית.
3.מוסיפים לקציפה את השוקולד/חמאה המומסים ומקפלים לאחידות.
4.מוסיפים את השקדים הטחונים ומקפלים לתערובת אחידה.
זהו זו כל העבודה......
5.שופכים לתבניות האישיות המשומנות העומדות על תבנית התנור ואופים 10 דקות .
העוגות מוכנות כשהן רוטטות במרכז ונראות כלא אפויות אך השוליים נראים אפויים.
להזהר מאפיית יתר כי אז העוגה תאבד את כל אפקט המפל הנוזל.
לצנן 2 דקות ולהפוך על צלחת הגשה להגיש עם כדור גלידת וניל ולהתענג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
