חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת נקטרינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יום אחד היה לי משעמם ותראו את התוצאה!
עוגת נקטרינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יום אחד היה לי משעמם ותראו את התוצאה!
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
100 גרם מרגרינה נמסה
2 וחצי כוסות קמח
2 וחצי כפיות אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס סוכר
שלוש רבעי כוס חלב (או מיץ נקטרינות)
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
אחר:
נקטרינה אחת (בשלה ומתוקה)
שוקולד מריר (חצי חבילה תספיק)
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
מערבבים את הבסיס וכשהוא נמצא כבר בתבנית האפיה לפזר קוביות נקטרינה
להכניס לתנור (מרכז) למשך 50-60 דקות או עד שהעוגה תהיה מוכנה (מכניסים קיסם ואם הא יוצא יבש-העוגה מוכנה)
כשמוציאים את העוגה (שתפחה מעט) מתקבלת צורה נחמדה מגררים מעל העוגה את השוקולד (רצוי כשהעוגה עוד חמה ככה השוקולד קצת יימס)
בתיאבון!
מגיש:
מקור: הבסיס לקוח מהספר ילדים מבשלים
שתף את המתכון