הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס:
5 ביצים מפרדות
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 שקית סוכר ואניל
ציפוי:
גבינת קטטג' 5% - 750 גרם
2/3 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה
1 שקית ג'לטין
אופן ההכנה
בסיס: מפרדים ביצים,חלמון לערבב טוב עם סוכר,להקציף חלבונים.
קצף להוסיף לתערובת חלמונים,לערבב,להוסיף קמח וסוכר ואניל,לערבב טוב ולאפות
בתנור ב 180 מע"ל 30-40 דקות- לבדוק - לא להשאיר ללא השגחה.
ציפוי: גבינה עם 1/3 סוכר מערביב בעזרת מיקסר.
מקצפים שמנת מתוקה עם שאר הסוכר.
מחברים את שני המרכבים, מערבבים, מוסיפים ג'לטין.
על הבסיס מורחים את הציפוי, לשמור 30 דקות במקרר.
ומוכן להגשה.
אפשר להגיש עם תות שדה,עם קיווי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
