הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוס קמח מלא 100% (שטיבל 6)
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס קקאו
180 גרם חמאה או מחמאה מומסת
1 כוס חלב
1/2 1 כוס סוכר (אפשר להמיר בסוכר חום דמררה)
2 ביצים
1 כף גרידת תפוז (לא חובה)
אופן ההכנה
לנפות ולערבב את הקמח, אבקת אפיה וקקאו בקערה.
בקערה נפרדת לאחד את כל שאר המרכיבים.
להוסיף את המוצרים היבשים ולערבב.
לצקת לתבנית משומנת.
לאפות במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
מייד לאחר הוצאת העוגה מהתנור, בעודה חמה, ניתן להבריש את העוגה בסירופ סוכר (חצי כוס סוכר+חצי כוס מים, להמיס עד לקבלת סירופ)- ממש לא חובה!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
