חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצאתי את המתכון במגזין שף של לאישה. ניסיתי, הוספתי, גרעתי ושיניתי, עד שהגעתי לתוצאה הרצויה. brהעוגה לא מתוקה ומתאפיינת בחמצמצות נעימה.
עוגת תפוחים ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצאתי את המתכון במגזין שף של לאישה. ניסיתי, הוספתי, גרעתי ושיניתי, עד שהגעתי לתוצאה הרצויה. brהעוגה לא מתוקה ומתאפיינת בחמצמצות נעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחים חמוצים קלופים וחתוכים לקוביות
3/4 כוס שמן קנולה או שמן זית
400 מ"ל תרכיז תפוחים ללא סוכר (לסיידר הגליל יש בקבוקים של 330 מ"ל)
4 ביצים
1 כוס גדושה קמח מלא
1 כוס גדושה קמח לבן
1 כפית סודה לשתייה
2 כפיות קינמון
1/4 כפית ציפורן
1/4 כפית מוסקט
1/4 כפית זנגביל
100 גרם שוקולד מריר קצוץ לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מאדים את קוביות התפוחים במיקרוגל כ 8 דקות (עדיף) או על רשת מעל מים רותחים אם אין כלי אידוי למיקרוגל.
מערבבים בקערה את הביצים, השמן ותרכיז התפוחים.
מוסיפים את הקמח, התבלינים והסודה לשתייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את התפוחים ומרבבים בזהירות (התפוחים רכים).
יוצקים את העיסה לסיר פלא או לשתי תבניות אינגליש קייק.
מפזרים את השוקולד על העיסה ומערבבים קלות עם ידית של כף, השוקולד ישקע בזמן האפייה ויתפזר בעיסה.
אופים כ 45 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה, יצא יבש.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון