חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף באננס של אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום, brלמישהו יש את המתכון של אהרוני מהספר "המטבח הסיני" לעוף באננס? br brהשם המקורי של המתכון לפי הספר: "עוף חמוץ מתוק באננס"
עוף באננס של אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום, brלמישהו יש את המתכון של אהרוני מהספר "המטבח הסיני" לעוף באננס? br brהשם המקורי של המתכון לפי הספר: "עוף חמוץ מתוק באננס"
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 2*2 ס"מ
למשרה:
1 חלבון
1 כף עמילן תירס
1 כף רוטב סויה
1 כפית סוכר
1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לפרוסות באלכסון
3 טבעות אננס חתוכות ל- 8 חתיכות כל אחת
לרוטב:
4 כפות מיץ אננס מקופסא
3 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ
מלח ופלפל
1 כף רוטב סויה
1 שן שום קצוצה
½ כפית זנגוויל קצוץ
3 כפות שמן
1 כף עמילן תירס מדולל ב- 2 כפות מים
¼ כוס שקדים מטוגנים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה ושורים בו את קוביות העוף במשך כ- 30 דקות.
בקערית נפרדת מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עם 4 כפות מים.
מטגנים בכף וחצי שמן את קוביות העוף במשך כ- 2 דקות עד שצבען הופך לבן, ומעבירים מיד לקערית. בשמן הנותר מטגנים את השום הקצוץ והזנגוויל, מוסיפים את הבצל ומערבבים קלות, מוסיפים את הסלרי והאננס ומערבבים כדקה. יוצקים על הכל את הרוטב ומביאים לידי רתיחה.
מחזירים למחבת עם הרוטב את נתחי העוף, מוסיפים את עמילן התירס המדולל ומחכים שירתח שוב. מעבירים לצלחת הגשה, ובוזקים על הכל את השקדים המטוגנים.
מגיש: m73
מקור: ישראל אהרוני הבישול הסיני
שתף את המתכון