הוראות הכנה
מרכיבים
5 כרעיים מחולקים לשניים או 8-10 פולקעס
2-3 קישואים קלופים וחתוכים גס
2-3 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 פלפל צהוב קלופים וחתוכים גס
1 פלפל ירוק קלופים וחתוכים גס
1 פלפל אדום קלופים וחתוכים גס
1 בצל סגול קלוף קלופים וחתוכים גס
1 בצל רגיל קלופים וחתוכים גס שום לפי הטעם (כ-7 שיני שום)
כפית וחצי כמון
כפית וחצי קימל טחון
פפריקה אדומה חריפה
כף וחצי רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור
כפית שמן זית
1-2 כפות עלי טימין
קמצוץ מחטי רוזמרין
אופן ההכנה
לערבב הכל בקערה.
להניח שעתיים. אח"כ להעביר לתבנית בשכבה אחת.
לחמם תנור ל-190 מעלות.
לאפות כ-50 דקות. אח"כ להעביר למצב תנור ולהשחים 10 דקןות.
אפשר להגיש עם אורז לבן או פתיתים
מגיש:
מקור: סגנון
שתף את המתכון
