חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב(חליה בגרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד תבשיל שקל מאוד להכנה וטעיםםםםםם.
עוף ברוטב(חליה בגרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד תבשיל שקל מאוד להכנה וטעיםםםםםם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-עוף מחולק ל-8 חלקים/4-יחידות כרעיים{לחתוך לשניים}שטופים ומסוננים מהנוזלים.
1-בצל גדול קצוץ
4-שיני שום כתוש
3-עלי דפנה
1/4-כפית פלפל אדום יבש חריף{אפשר לוותר}
6-גרגירים פלפל אנגלי
1-כפית גרגירי כוסברה טחונה
1-כפית מלח
1/4-כפית פלפל שחור גרוס
1-כף תמר אינדי
3-כפות רסק עגבניות
6-כפות שמן לטיגון
3-כוסות מים
ביצים מבושלות-בכמות של מספר סועדים
2-תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים לפרוסות בעובי 2ס"מ
אופן ההכנה
לצקת בסיר בישול שמן ולהוסיף בצל,לטגן עד לשקיפות ולהוסיף את חתיכות העוף..להזהיב מעט.
להוסיף תבלינים,שום ותמר אינדי..לערבב ולכסות את הסיר.לבשל 30 דקות{להבה נמוכה}.
להוסיף פרוסות תפוחי אדמה,רסק עגבניות,מים וביצים מבושלות..לבשל 40 דקות נוספות.
אצלינו אוכלים בתוספת ממליגה{דייסה מבושלת מקמח תירס}.
אפשר וטעים גם בתוספת אורז/מקרוני או לחם גרוזיני חם.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון