הוראות הכנה
מרכיבים
1-עוף מחולק ל-8 חלקים/4-יחידות כרעיים{לחתוך לשניים}שטופים ומסוננים מהנוזלים.
1-בצל גדול קצוץ
4-שיני שום כתוש
3-עלי דפנה
1/4-כפית פלפל אדום יבש חריף{אפשר לוותר}
6-גרגירים פלפל אנגלי
1-כפית גרגירי כוסברה טחונה
1-כפית מלח
1/4-כפית פלפל שחור גרוס
1-כף תמר אינדי
3-כפות רסק עגבניות
6-כפות שמן לטיגון
3-כוסות מים
ביצים מבושלות-בכמות של מספר סועדים
2-תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים לפרוסות בעובי 2ס"מ
אופן ההכנה
לצקת בסיר בישול שמן ולהוסיף בצל,לטגן עד לשקיפות ולהוסיף את חתיכות העוף..להזהיב מעט.
להוסיף תבלינים,שום ותמר אינדי..לערבב ולכסות את הסיר.לבשל 30 דקות{להבה נמוכה}.
להוסיף פרוסות תפוחי אדמה,רסק עגבניות,מים וביצים מבושלות..לבשל 40 דקות נוספות.
אצלינו אוכלים בתוספת ממליגה{דייסה מבושלת מקמח תירס}.
אפשר וטעים גם בתוספת אורז/מקרוני או לחם גרוזיני חם.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון
