חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף על תבשיל חיטה וסילאן תמרים בניחוח מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף על תבשיל חיטה וסילאן תמרים בניחוח מעושן brמדהים מדהים נימוח בפה בטעמים מעושן מתקתק חריף מלוח והריח הריח חבל"ז
עוף על תבשיל חיטה וסילאן תמרים בניחוח מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף על תבשיל חיטה וסילאן תמרים בניחוח מעושן brמדהים מדהים נימוח בפה בטעמים מעושן מתקתק חריף מלוח והריח הריח חבל"ז
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
2 כוסות חיטה, שרויה במים שעה ומחצה
4 כפות שמן זית
2 שורש פטרוזיליה, קלופים וקצוצים דק
10 שיני שום, שלמות בקליפתן
4 ענפי תימין
1/2 כפית פלפל גרוס עבה
1/2 כפית צילי גרוס
4 כרעיים עוף
1 ½ כוסות מים
4 כפות דבש או סילאן
4 ישבני הודו מעושנים "זנבות הודו" במקררים ברשתות (מעדן לא חובה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה ) 190 צ(.
2. בתבנית חרס פיירקס גדולה מערבבים את החיטה
המסוננת, מחצית מכמות השמן, השורש, השום,
התימין, מלח, צילי ופלפל.
3. מתבלים את נתחי העוף ומניחים על מצע החיטה.
מערבבים את יתרת השמן, המים והדבש ויוצקים על
העוף.
4. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה.
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות לחצי
שעה נוספת- עד שהעוף זהוב ומבושל לגמרי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון