הוראות הכנה
מרכיבים
6 ירכיים או 12 שוקיים עוף
1/2 כף פפריקה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שום כתוש
2 כפות גדושות חרדל גרגירים
1/2 כוס שמן זית
1 בצל יבש קצוץ
1 כוס יין לבן יבש
1 כף קמח
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
800 ג"ר פסטה
אופן ההכנה
העוף
1. בקערה גדולה מערבבים ומעסים היטב את העוף עם
1/4 כוס שמן זית
1/2 כף פפריקה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שום כתוש
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
2 כפות חרדל גרגירים
סוגרים עם ניילון נצמד ושולחים למקרר ל שעה (עדיף ללילה)
2. בסיר רחב עם 1/4 כוס שמן זית מטגנים את חלקי העוף עד הזהבה
מוציאים ומניחים בצד.
3. באותו סיר מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה מוסיפים את נוזלי ההשריה ומערבבים
4. מוסיפים כף גדושה מאוד של קמח. מערבבים את שהקמח נהיה זהוב
5. מוסיפים כוס מים או יין. בוחשים ליצירת רביכה.
6. ממלאים את הסיר עד 3/4 גובה בערך במרק עוף או ירקות או מים ומביאים לרתיחה
7. מכניסים את העוף ואת הפסטה ומבשלים כמחצית השעה
טיפ השבחה
מעבירים לכלי חסין אש ומכניסים לתנור שחומם ל 100 מעלות לעוד מחצית השעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
