חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף צלוי ברוטב שום ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שום ודבש מתאימים לעוף. המתכון הוא מתכון בריאות של "דיאטה קלאב". brערכים תזונתיים למנה: br352 קלוריות, 40.5 גרם חלבון, 18 גרם פחממות, 18 גרם שומן, 409 מ"ג אשלגן.
עוף צלוי ברוטב שום ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שום ודבש מתאימים לעוף. המתכון הוא מתכון בריאות של "דיאטה קלאב". brערכים תזונתיים למנה: br352 קלוריות, 40.5 גרם חלבון, 18 גרם פחממות, 18 גרם שומן, 409 מ"ג אשלגן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם טרי וצעיר
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס דבש קל
1/3 כוס יין אדום יבש
2 כפות שמן
3 שני שום קצוצות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בכלי גדול ומשרים בו את העוף ליממה במקרר. חשוב להפוך את העוף מדי פעם במשרה (גם לדאוג לצקת מן המשרה לתוך העוף).
לאחר גמר ההשרייה, לחמם את תנור האפיה ל 190°c לשים את העוף בתבנית חסינת חום ולצקת עליו את נוזלי ההשרייה. לאפות (190°c) במשך 30 עד 40 דקות עד שהעוף עשוי היטב ומושחם מכל צדדיו. בזמן האפיה יש לצקת מדי פעם את נוזלי ההשרייה מתחתית הכלי ולהרטיב בהם את העוף הנצלה.
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות דיאטה קלאב- ידיעות אחרונות
שתף את המתכון