הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלי סיגר מוכנים, רצוי מרובעים .
למלית :
3 כפות סוכר
כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
50 גרם אגוזי לוז, טחונים בינוני דק.
50 גרם אגוזי מלך, קצוצים דק
30 גרם פיסטוק, גרוסים דק
50 גרם בוטנים ,גרוסים דק
50 גרם שביבי שקדים , קצוצים גס
2 כפות יין אדום מתוק
3 כפות דבש
כף סילאן
אבקת סוכר ,לפיזור ולקישוט
עלי נענע, לקישוט
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
לערבב את כל סוגי האגוזים להוסיף את הג'ינג'ר והדבש ולערבב היטב להוסיף את היין ולהשהות כחצי שעה .
לפרוס את עלה הסיגר על משטח עבודה לצקת מילוי לגלגל לסיגר להדביק את קצה הסיגר ע"י
דבק קמח ומים [כף קמח ו-2 כפות מים ] .
לטגן בשמן החם עד הזהבה.
להוציא לסנן מהשמן. לסדר בצלחת הגשה ולפזר את אבקת הסוכר דרך מסננת דקה.
לטפטף את הסילאן מעל ולזרות את עלי הנענע לקישוט !
בתיאבון ושנה מתוקה !!!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
