חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ערגליות-תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רכות וטעימות -ממש כטעם הערגליות הקנויות..... brמאחר והן נגמרות מהר...יש להכפיל את המיצרכים...
ערגליות-תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רכות וטעימות -ממש כטעם הערגליות הקנויות..... brמאחר והן נגמרות מהר...יש להכפיל את המיצרכים...
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה בטמפ החדר
2 כפות סוכר
2 כפות שמנת מתוקה
1 חלמון ביצה
½ כוס קמח תופח
3 טיפות תמצית וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל- 160°c.
לערבב במיקסר את החמאה עם הסוכר ,להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק בוו לישה
לא יותר מידיי רק עד לאיחוד החומרים לבצק.
לקחת חתיכות בצק (קצת פחות מכדור פינג פונג) לכדרר לכדורים ולהכנס מהמילוי: ממרח שוקולד נוטלה או ריבת תות, שזיפים וכו
לסגור את הכדור ולגלגל בשתי הידיים לגליל בצורת "ערגלית" לשטח מעט מלמעלה....
להניח על בתבנית עם נייר אפייה, לאפות 20-15 דקות ( 160°c ) עד להשחמה קלה
לצנן ולהניח בקופסא אטומה ...(כדי למנוע לחות...)
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון