הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים (צבע לא חשוב)
1/4 כוס אורז מנופה ושטוף
1 בצל קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק (לא חשוב איזה)
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 גזר מגורר קטן
5 כוסות מים חמים
1 כף שמן
לעיטור
חתיכות בצל יבש.
אופן ההכנה
בסיר לחמם את השמן ולהביא את הבצל להזהבה.
להוסיף רסק עגבניות , עדשים,אורז והגזר עם המים החמים ולבשל שעה על אש בינונית להוסיף את התבלינים.
להגיש מעוטר בחתיכות בצל יבש.
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון
