הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי פורל נקיים ומחורצים לאורכם (4-5 חריצים בכל צד)
שמן לטיגון עמוק
לויניגרט: 3 כפות רוטב סויה
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 ס"מ זנגביל קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
1 פלפלון צ'ילי קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
קורט סוכר
½ כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט ומניחים בצד מספר דקות לספיגת טעמים. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ווק רחבה. כשהשמן רותח מכניסים בזהירות את הדגים לטיגון של כשלוש דקות מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה. יוצקים על כל דג מנה נדיבה של ויניגרט. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
