חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה אמנון בטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה אמנון בטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילאטים של דג אמנון טרי
כוס וחצי שמן זית
4 שיני שום שלמות
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 עגבניות מגוררות בפומפיה דקה
חצי כוס קמח לקימוח
כף כוסברה קצוצה דק
קורט פפריקה חריפה
כוס טחינה גולמית
3 כוסות ציר דגים [ לבשל את ראש הדג והשאריות עם גזר אחד 2 שיני שום 4 עלי טימין וכף סלרי 30 דקות ]
מלח
פלפל שחור
כף פטרוזליה קצוצה דק לקישוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-200°c.
מטגנים בשמן את הבצל והשום ומוסיפים את העגבניות המגוררות .
מקמחים את פילה הדג מנערים משארית הקמח ומטגנים במחבת כאשר עור הדג כלפי מטה .
מוסיפים את הכוסברה ובוזקים פפריקה חריפה .
מערבבים היטב את הטחינה עם ציר הדגים ומוסיפים למחבת מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את המחבת לתנור (200°c) ואופים למשך כ-15 דקות .
מוצאים מסדרים בצלחת ומקשטים בפטרוזליה .
בתאבון !
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון