הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה אמנון (100 גרם כ"א)
4 כפות רוטב סויה
3 כפות כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה)
1 כפית דבש צלול
1 כפית ג'ינג'ר טחון (טרי או יבש)
2 שני שום כתושות
1 כף שמן זית
קמח (לטבילת הדגים לפני הטיגון)
אופן ההכנה
בכלי עמוק מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הדגים. מצננים במקרר כשעה.
מחממים את תנור האפיה ל-160°C .
מוציאים את הדגים מן המשרה וטובלים בקמח. מנערים קלות ע"י טפיחה להסרת עודפי הקמח.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כל נתח משני צדדיו. מסדרים את הנתחים בתבנית פיירקס
ויוצקים את המשרה.
אופים בתנור במשך 12 דקות.
ניתן להגיש עם נתחי עגבניות חלוטות.
להגיש חם.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות(תקונים קלים לפי הצעת M73 )
שתף את המתכון
