חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה אמנון ברוטב אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מה שיצא ביום שישי האחרון מתוך אילתור וגיוון מנת הדגים.
פילה אמנון ברוטב אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מה שיצא ביום שישי האחרון מתוך אילתור וגיוון מנת הדגים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילה אמנון
¼ פלפל אדום
1 פלפל אדום יבש לדגים (למי שאוהב את הדגים ממש חריף ניתן להחליף בפלפל אדום שטה)
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 שן שום גדולה קצוצה דק + 2 שיניים כתושות
¼ חב' כוסברה קצוצה דק
חופן של פטרוזיליה קצוצה דק
1 גבעול של סלרי - את העלים קוצצים דק ואילו את הגבעול חותכים לעיגולים בעובי של 1-2 ס"מ
בערך כ- ½ עד 3/4 כוס מים (בהתאם לסמיכות הרצויה)
תבלינים: כורכום, קרי, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, כוסברה יבשה טחונה - קורט מכל אחד
½ כפית גדושה של כמון טחון
מלח בהתאם לרצוי
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר סוטאז' או במחבת גדולה ועמוקה, מכניסים את הפלפלים ומטגנים כ- 2 דקות, מוסיפים את שן השום הקצוצה וממשיכים לטגן עוד כדקה אחת בלבד ומוסיפים את כל עלי הירק הקצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, סלרי עלים+גבעול) וממשיכים שוב לטגן עוד כ- 2 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב, מוסיפים את כל התבלינים ואת המים , מערבבים ומרתיחים, לאחר הרתיחה מוסיפים את 2 שיני השום הכתושות מערבבים ומניחים בתוך הרוטב את הפילטים של הדג, בעזרת כף דואגים למזוג את הרוטב כך שכל הדגים יהיו מכוסים בו, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ- 10-15 דקות, סוגרים את האש מניחים את הסיר סגור לעוד כ- 5 דקות ומגישים.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון