הוראות הכנה
מרכיבים
8 יחידות פילה אמנון קפוא, מופשר
2/3 כוס שעועית חומה
2/3 כוס שעועית לבנה
½ כוס יין לבן
½ כוס שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
מיץ לימון
4 שני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
משרים את 2 סוגי השעועית למשך הלילה בקערה עם מים. מעבירים את השעועית , לאחר שטיפה לסיר עם מים ומבשלים עד לריכוך של השעועית. מקררים את השעועית ומוסיפים מעט שמן זית , מלח לפי הטעם פטרוזיליה קצוצה, שום חתוך לחתיכות קטנות , מעט פלפל שחור גרוס , לימון לפי הטעם.
הכנת הדג לאפייה:
לחמם את תנור האפייה ל-200°c. לזלף מעט שמן זית לתבנית ומניחים את חתיכות הפילה אחת ליד השניה, יוצקים על הפילה את היין , מעט מלח ופטרוזיליה. אופים (200°c) כ-25 דקות. מחממים מעט את רוטב השעועית ומפזרים מעל או ליד הדגים בהגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני תנובה
שתף את המתכון
