הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילה דג בס
2 כפות שמן זית
2 ענפי טימין
גרידה מלימון 1
1 בצל חתוך לקוביות
למצע מנגולד: 2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 חבילה עלי מנגולד חתוכים לרצועות
1 כוס גרגרי רימון
מלח
פלפל
מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
משרים את הדג בכל חומרי המשרה למשך כשעה. מסדרים את נתחי הדג על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 10 דקות.
מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד וממשיכים לטגן תוך כדי הוספה של מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס לפי הטעם. מוסיפים בסוף את גרגרי הרימון.
מסדרים במרכז צלחת ההגשה את עלי המנגולד עם גרגרי הרימון, מניחים מעל את הדג ומגישים.
מגיש:
מקור: מכביתון
שתף את המתכון
