חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בס על מצע עלי מנגולד מוקפצים עם גרגרי רימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בס על מצע עלי מנגולד מוקפצים עם גרגרי רימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילה דג בס
2 כפות שמן זית
2 ענפי טימין
גרידה מלימון 1
1 בצל חתוך לקוביות
למצע מנגולד: 2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 חבילה עלי מנגולד חתוכים לרצועות
1 כוס גרגרי רימון
מלח
פלפל
מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
משרים את הדג בכל חומרי המשרה למשך כשעה. מסדרים את נתחי הדג על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 10 דקות.
מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד וממשיכים לטגן תוך כדי הוספה של מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס לפי הטעם. מוסיפים בסוף את גרגרי הרימון.
מסדרים במרכז צלחת ההגשה את עלי המנגולד עם גרגרי הרימון, מניחים מעל את הדג ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: מכביתון
שתף את המתכון