הוראות הכנה
מרכיבים
½-1 ק"ג פילטים מדגים מכל סוג מחולקים לחתיכות;
3 בצלים;
2 פלפלים ירוקים חריפים, חצויים לאורכם ונקיים מגרעינים
4-5 עגבניות בשלות;
תבלינים (לפי הטעם האישי): מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אבקת שום (במקום האבקה אפשר להמיר בשום טבעי או בשום כבוש), כמון, פטרוזיליה קצוצה, כוזברה קצוצה,
שמן
3-4 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
לקצץ את הבצל ולטגן בסיר רחב במעט שמן, להוסיף את הפלפלים החצויים ולטגן קלות, להוסיף את העגבניות, חתוכות לקוביות ולטגן מעט עד שהן מפרישות מים ומתחיל להיווצר רוטב, להניח את חתיכות הדגים, להוסיף את רסק העגבניות ו-2 כוסות מים רותחים (או יותר עד לכיסוי כל החומרים), להוסיף את כל התבלינים ואת הפטרוזיליה והכוזברה הקצוצות, לערבב ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן לבשל על אש קטנה כ-40 דקות. להגיש חם או קר.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
