חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דגים פיקנטי ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מבוסס על סינתזה ממתכוני דגים מבושלים, שאחד מהם הוא החריימה.
פילה דגים פיקנטי ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מבוסס על סינתזה ממתכוני דגים מבושלים, שאחד מהם הוא החריימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½-1 ק"ג פילטים מדגים מכל סוג מחולקים לחתיכות;
3 בצלים;
2 פלפלים ירוקים חריפים, חצויים לאורכם ונקיים מגרעינים
4-5 עגבניות בשלות;
תבלינים (לפי הטעם האישי): מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אבקת שום (במקום האבקה אפשר להמיר בשום טבעי או בשום כבוש), כמון, פטרוזיליה קצוצה, כוזברה קצוצה,
שמן
3-4 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
לקצץ את הבצל ולטגן בסיר רחב במעט שמן, להוסיף את הפלפלים החצויים ולטגן קלות, להוסיף את העגבניות, חתוכות לקוביות ולטגן מעט עד שהן מפרישות מים ומתחיל להיווצר רוטב, להניח את חתיכות הדגים, להוסיף את רסק העגבניות ו-2 כוסות מים רותחים (או יותר עד לכיסוי כל החומרים), להוסיף את כל התבלינים ואת הפטרוזיליה והכוזברה הקצוצות, לערבב ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן לבשל על אש קטנה כ-40 דקות. להגיש חם או קר.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון