חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דג ברוטב קוקוס וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דג ברוטב קוקוס וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילוגרם פילה דג חתוך לקוביות או רצועת (בורי, מוסר, פלמידה)
3 כפות קארי צהוב או חוויג' למרק
1 מיכל קרם קוקוס או חלב קוקוס
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שום כתוש
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית מלח
חצי כוס שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
1. בסיר שטוח מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הקארי או החוויג' ומערבבים בשמן הזית.
2. מוסיפים את הדגים ומערבבים בעדינות עד שהם מכוסים בתבלינים. מוסיפים את היין ומבאים לרתיחה קלה, מוסיפים את עשבי התיבול ומוזגים את חלב הקוקוס עד שהוא מכסה את הדגים.
3. מבאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 10 דקות ומידי פעם מנערים קלות את הסיר ( לא לערבב עם כף). מוסיפים מעט מלח.
4. מגישים בקדרה.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של השף אלון גונן, מסעדת אל-בריו
שתף את המתכון