חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דג עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תיבוליות "עשבי תיבול" של "קנור" : צרור ריחני של מגוון עשבי תיבול רעננים: אורגנו, בזיליקום, רוזמרין, brטימין ומיורן בתוספת שום ופטרוזיליה.
פילה דג עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תיבוליות "עשבי תיבול" של "קנור" : צרור ריחני של מגוון עשבי תיבול רעננים: אורגנו, בזיליקום, רוזמרין, brטימין ומיורן בתוספת שום ופטרוזיליה.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי פילה דג, גדולים
1 כוס קמח לבן
1 כף אבקת מרק "טעם עוף" של "קנור"
1/3 כוס שמן זית
3 תיבוליות "עשבי תיבול" של "קנור"
½ כוס מים
1 כף קורנפלור
1/3 כוס מים להמסת הקורנפלור
אופן ההכנה
להניח את הקמח , מעורב באבקת מרק "טעם עוף" בכלי רחב, ולקמח את הדגים היטב משני הצדדים.
לחמם את השמן במחבת גדולה ולטגן את הדגים כ-2 דקות מכל צד, או עד קבלת צבע זהוב קל.
להוציא את הדגים ולהעביר לצלחת עם ניר סופג, לספוג את עודפי השמן (לשמור על השמן במחבת להמשך הבישול של הרוטב) , להעביר לצלחת הגשה.
להניח את התיבוליות באותה מחבת בה טוגנו הדגים, להוסיף את המים ולהרתיח. להמיס את הקורנפלור בשליש כוס המים , להוסיף למחבת ולבחוש היטב עד שמסמיך. להסיר מן האש ולצקת את הרוטב על הדגים בצלחת ההגשה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני תיבוליות קנור
שתף את המתכון