הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של דג רוטבש
2 כפות שמן זית
1 כף רסק עגבניות
1 בצל בינוני פרוס דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ דק מאד
חצי כוס שמיר קצוץ
חצי ליטר ציר דגים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מניחים את הדג עם צד העור כלפי מטה ומטגנים קלות. מוציאים מהמחבת ומסדרים בתבנית אפייה. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים יחד. מוסיפים את הציר, רסק העגבניות, הצ'ילי והמלח ומערבבים. לאחר הרתיחה מוסיפים את השמיר, מערבבים ומצמצמים את הרוטב לכדי מחצית הכמות. יוצקים את הרוטב על הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
