חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דניס עם גרגירי רימון ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מודה, לפעמים הרימון עושה לי את כל הארוחה. brנהנית מהצבע שהוא מוסיף למנה, ומהשילוב הנהדר שלו brעם המרלו המשובח
פילה דניס עם גרגירי רימון ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מודה, לפעמים הרימון עושה לי את כל הארוחה. brנהנית מהצבע שהוא מוסיף למנה, ומהשילוב הנהדר שלו brעם המרלו המשובח
הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילטים של דג דניס
2 כפות קמח
180 גרם גרגירי רימון
1/2 1 כוסות יין מרלו איכותי
1/2 כפות שמן זית
1 כפית גדושה סוכר
צרור עלי רוקט
צרור גבעולי עירית
רצועות מקליפת לימון
מלח, פלפל, מלח גס ופלפל גרוס
אופן ההכנה
חותכים את הפילטים באלכסון ליצירת שני משולשים.
לקמח את הצד של העור ולנער אותו מעודפי הקמח.
את הצד השני של הדג לתבל במלח ופלפל.
לצרוב את הדגים במחבת טפלון עם שמן זית חם, כשתי דקות מכל צד.
להוציא את הדגים מהמחבת.
להכניס למחבת את גרגירי הרימון, היין והסוכר, ולבשל עד שהיין מצטמצם לכשליש מהכמות.
להגשה: מניחים על צלחת ההגשה מחצית מהדג, יוצקים מעלי כף מגרגירי הרימון, מעליהם מניחים את המחצית השניה של הדג, ועליו שוב את גרגירי הרימון והרוטב.
בקערה מערבבים רוקט קצוץ גס עם גבעולי עירית חתוכים גס, רצועות לימון וכף שמן זית.
מתבלים את הסלט במלח גס, בפלפל גרוס וכמה טיפות לימון, והניחו חופן ממנו על כל מנת דג.
מגיש: kalla
מקור: אבשלום אטיאס למנטה
שתף את המתכון