חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה מוסר פרובנסל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה מוסר פרובנסל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה מוסר
¼ כוס שמן זית
20 גרם חמאה
2 עגבניות אדומות ורכות קלופות וחתוכות גס לקוביות
גבעול ריחן
גבעול טימין
2 שיני שום כתושות
100 גרם זיתים שחורים ללא גרעינים
½ כוס יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים לסיר קטן את המרכיבים הבאים לפי הסדר: 4 כפות שמן זית, שום כתוש, עגבניות, טימין, ריחן. מבשלים על אש נמוכה כעשר דקות. מעבירים את התכולה במסננת ומחזירים לסיר. מוסיפים את היין הלבן והזיתים השחורים ומביאים לרתיחה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. את יתרת שמן הזית יחד עם החמאה מחממים במחבת. סוגרים את הדגים. מעבירים את הדגים לתבנית מצופה נייר כסף לתנור מחומם מראש לחום של 250 מעלות למשך כעשר דקות.
מגישים את הדג ביחד עם הרוטב.
מגיש: dylam
מקור: שף קלודין קנדינוף ממסעדת קלודין
שתף את המתכון