הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה מוסר
¼ כוס שמן זית
20 גרם חמאה
2 עגבניות אדומות ורכות קלופות וחתוכות גס לקוביות
גבעול ריחן
גבעול טימין
2 שיני שום כתושות
100 גרם זיתים שחורים ללא גרעינים
½ כוס יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים לסיר קטן את המרכיבים הבאים לפי הסדר: 4 כפות שמן זית, שום כתוש, עגבניות, טימין, ריחן. מבשלים על אש נמוכה כעשר דקות. מעבירים את התכולה במסננת ומחזירים לסיר. מוסיפים את היין הלבן והזיתים השחורים ומביאים לרתיחה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. את יתרת שמן הזית יחד עם החמאה מחממים במחבת. סוגרים את הדגים. מעבירים את הדגים לתבנית מצופה נייר כסף לתנור מחומם מראש לחום של 250 מעלות למשך כעשר דקות.
מגישים את הדג ביחד עם הרוטב.
מגיש:
מקור: שף קלודין קנדינוף ממסעדת קלודין
שתף את המתכון
