הוראות הכנה
מרכיבים
2 יח' פילה מושט קפוא (להפשיר מראש במקרר במשך הלילה)
מעט מלח גס
2 שני שום כתושות
חרדל דיז'ון חריף למריחה על הדגים
מעט עלי קורנית טריים
מעט עלי רוזמרין קצוצים דק
מעט פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
להפשיר את הפילה של המושט במקרר לילה קודם להכנה.
להוציא מהמקרר וליבש במגבות ניר סופג. לפזר מספר גרגרי מלח גס על כל פילה (צד העור למטה -במשך כל ההכנה ) לפזר שום כתוש על כל דג ולהחדיר לבשר הדג בעזרת עסוי ביד.
למרוח חרדל דיז'ון חריף בנדיבות על כל דג ולפזר מעל קורנית ורוזמרין קצוצים דק. לסיים במעט פלפל טחון טרי.
להכניס למקרר למשך כ-1 שעה לספיגת הטעמים.
1/2 שעה לפני האפיה, לחמם את נתנור ל 200 מעלות צלסיוס (טורבו) ולהניח את הדגים בתבנית פיירקס משומנת מעט ומקומחת(צד העור למטה),כאשר התנור חם, לאפות 12 דקות בדיוק!!!. אפיה נוספת מיבשת ופוגמת בעדינותו של הדג.
להגיש כ-5 דקות אחרי הוצאה מהתנור.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
