הוראות הכנה
מרכיבים
6יח'-פילה סול
6-כפות שמן תירס
מלח ופלפל גרוס לפי טעם
לרוטב:
3-כפות שמן תירס{למי שמעוניין אפשר 20 גרם חמאה}
2-שני שום, כתוש
צרור קטן-שמיר טרי וקצוץ
1-כוס מים
½ כוס יין לבן
מלח ופלפל לפי טעם
1-כפית קמח
אופן ההכנה
לשטוף, לייבש ולתבל פילה סול.
לטגן בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
להעביר בכלי מרופד בנייר סופג.
הכנת הרוטב:
להוסיף לאותו מחבת שמן/חמאה ושום, לערבב היטב, להוסיף קמח, יין, מים ותבלינים, לערבב.
להוסיף שמיר קצוץ, להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות{להבה נמוכה מאד}.
להעביר את הרוטב דרך מסננת.
לפני ההגשה , לחמם את תנור האפייה ל -200°c.
להניח פילה סול בכלי הגשה חסין אש, לצקת מעל את הרוטב ולחמם 5 דקות בתנור (200°c ) .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
