חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון בחמאה, לימון רוזמרין ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבחינתי סלמון גם בלי כלום הוא מעדן, brאבל אי אפשר להכחיש שהיין הלבן עם רוטב החמאה, לימון ושקדים brפשוט הופכים אותו למעדן אמיתי
פילה סלמון בחמאה, לימון רוזמרין ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבחינתי סלמון גם בלי כלום הוא מעדן, brאבל אי אפשר להכחיש שהיין הלבן עם רוטב החמאה, לימון ושקדים brפשוט הופכים אותו למעדן אמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
פרוסות פילה סלמון, או פילה שלם
מיץ מחצי לימון
עלי רוזמרין
1 כוס יין לבן יבש
פלפל שחור גרוס
מלח
מעט חמאה
לרוטב:
מיץ מ-1 לימון
חופן פטרוזיליה קצוצה
100 גרם חמאה
חופן שקדים טבעיים שלמים, או חצויים
1 שום קצוץ
אופן ההכנה
שוטפים את פילה הסלמון ומטפטפים מיץ מחצי הלימון.
משהים כחצי שעה.
שוטפים את הדג ומניחים בתבנית.
מפזרים מעל הדג את הרוזמרין, יין, פלפל שחור, מלח ומעט חמאה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום בינוני כ-30-45 דקות.
מעת לעת יש לפתוח ולצקת את הרוטב מהתבנית על הדג.
בעת האפייה של הדג, ניתן לבשל את הרוטב:
מכניסים את כל חומרי הרוטב לתוך סיר קטן ומביאה לרתיחה.
להגשה: מניחים נתח של דג על צלחת ויוצקים את הרוטב מעל.
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון