חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון במעטפת גבינות צאן על מצע ריזוטו מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון במעטפת גבינות צאן על מצע ריזוטו מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחים של פילה סלמון טרי במשקל 200 גרם האחד
60 גרם גבית עזים רכה
20 גרם פיסטוק קלוי וטחון
1 כף וויסקי או ברנדי
חצי כפית גרידת לימון
120 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן
100 מ"ל מים
60 מ"ל קרם קוקוס
½ מנגו חתוך לקוביות
עלי כוסברה לפי הטעם
½ כף חמאה
1 מקל וניל חצוי לאורך ומגורד
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן קנולה
מעט שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים וסוגרים את הסלמון על מחבת כבדה עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, כ-50 שניות מכל צד. בכלי נפרד מערבבים את הפיסטוקים עם גבינת העזים והוויסקי. מוסיפים מעט מלח ופלפל ואת גרידת הלימון. מורחים את הסלמון בתערובת הנ"ל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כשלוש דקות.
מבשלים את האורז עם המים והיין עד שהוא כמעט מוכן. מוסיפים מלח ופלפל, קרם קוקוס, מנגו וכוסברה וממשיכים לבשל עד שהאורז מוכן. לפני ההגשה מוסיפים את החמאה ומערבבים.
בכלי נפרד מערבבים את תוכן מקל הווניל עם שמן הקנולה והחומץ הבלסמי.
יוצקים את הריזוטו לצלחת הגשה ומניחים מעליו את הסלמון. את הרוטב מזליפים מסביב.
מגיש: dylam
מקור: שף ג'וני חיל ממסעדת OCEAN בר פירות ים
שתף את המתכון