חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון ברוטב שמנת ועירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון ברוטב שמנת ועירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 נתחי פילה סלמון מנוקים מעור ועצמות
50 גרם חמאה
שמנת לבישול (15%)
3 כפות יין לבן
חופן גדוש של עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפיות חרדל דיז'ון
לקישוט:
עירית קצוצה
אופן ההכנה
ממיסים במחבת כ- 25 גרם מרגרינה וצורבים את החלק החיצוני של פילה הסלמון (כלומר שרק החלק החיצוני ישנה צבעו ואילו החלק הפנימי עדיין יהיה חי)
מעבירים את הנתחים הצרובים לתבנית פיירקס מתבלים את הנתחים במעט פלפל שחור ומלח.
באותה מחבת מוסיפים את היין הלבן ומניחים ליין להתאדות מעט, מוסיפים את השמנת והחרדל ומתבלים במלח ופלפל מערבבים היטב ומביאים עד לנקודת רתיחה ומורידים מהאש, מוסיפים את שאר החמאה ומערבבים היטב עד להמסתה. מוסיפים את העירית הקצוצה, מערבבים ויוצקים את הרוטב על נתחי פילה הסלמון, מכסים את התבנית ביריעת אלומיניום ומכניסים לתנור כ- 30 דקות בחום של 170 מעלות. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
מגיש: m73
מקור: clcl+אלתורים שלי
שתף את המתכון