הוראות הכנה
מרכיבים
פילה סלמון
2 תפו"א פרוסים דק מאוד
חצי כוס שמן זית
רבע כוס נענע קצוצה
6 שני שום שלמות
4 שני שום כתושות
מלח,פלפל,אורגנו.
תבנית מרופדת בנייר אפיה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים רבע כוס מהשמן עם השום הכתוש ואורגנו
מסדרים את תפו"א בצורת רעפים ומורחים בתערובת שמן הזית.
מניחים את הדג ודוחפים את שני השום לתוך הדג ומפזרים את הנענע ומזלפים את שאר השמן.
אופים 20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
