הוראות הכנה
מרכיבים
18 יחידות פילה סרדין נקי מעצמות
מספר רצועות דקות של קליפת לימון
טימין
מלח גס
פלפל גרוס
3 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
1 שן שום פרוסה דק
110 גרם לימון כבוש ללא גרעינים
1 בגט פרוס באלכסון לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
שמן זית
אופן ההכנה
מפזרים על תבנית את קליפות הלימון, הטימין, המלח הגס והפלפל השחור הגרוס. מניחים מעל את הסרדינים כאשר צד העור כלפי מעלה. יוצקים מעל הכל שמן זית ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
טוחנים את הלימונים הכבושים במעבד מזון. מוסיפים את הלימונים הכבושים לפלפלים הקלויים ולשום ומערבבים היטב יחד. מורחים את פרוסות הבאגט בשמן זית וקולים בגריל.
מורחים על כל פרוסת באגט מעט מתערובת הפלפל האדום ומניחים מעל פילטים של סרדין כבוש.
מגיש:
מקור: שף עובד אלפיה ממסעדת לה רג'נס
שתף את המתכון
