חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיננסייה פטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיננסייה פטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה מומסת (לחמם עד לצבע חום בהיר)
100 גרם אבקת שקדים
200 גרם אבקת סוכר
80 גרם קמח
160 גרם חלבון
50 גרם פטל
כף ריבת משמש חמוצה
אופן ההכנה
1. מערבבים את אבקת הסוכר עם הקמח ואבקת השקדים לתערובת אחידה.
2. מוסיפים את החלבון לתערובת ומערבבים (אך לא להקציף), מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לקבלת מסה חלקה.
3. מוסיפים ריבת משמש חמוצה .
4. את המסה עצמה מזליפים לתבניות עם שקעים קטנים או לתבניות קטנות נפרדות (יש תבניות סיליקון מיוחדת לפיננסייה). שמים מעט פטל במרכז כל עוגייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות למשך 12 דקות.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות אידלסון 10
שתף את המתכון