הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 קילו קמח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
2 כוסות מים
שקית אחת שמרים יבשים
רוטב:
4 עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1 בצל
4 שיני שום
אורגנו, מלח, פלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל המוצרים של הבצק עד שנהיה בצק טוב (10-15 דקות) ונותנים לו לתפוח כשעה.(אפשר אחרי 1/2 שעה לתת עוד עירבוב). (להפריד לשני כדורים)
בזמן שהבצק תופח מכינים את הרוטב:
שמים שמן זית במחבת חצי עמוק עם הבצל והשום.. אחרי שנהיה זהוב שמים את העגבניות אחרי שגירדנו אותם בפומפיה.. מוסיפים אורגנו,מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה.
מקררים את הרוטב..
פורסים את שני כדורי הבצק לגודל שרוצים (מתאים לשתי פיצות גדולות) עליהם שופכים את הרוטב ולמעלה מומלץ לשים מוצרלה, ועליה איזה תוספות שרוצים...
ממתינים 1/2 עד 3/4 שעה ובתאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון