הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם ספגטי מבושל לפי ההוראות
2 כפות מרגרינה "מזולה"
3 יח' תיבוליות "שום ופטרוזיליה" של "קנור"
½ כוס רצועות פלפל אדום
½ כוס רצועות פלפל צהוב
½ כוס חצאי עגבניות שרי
אופן ההכנה
לחמם במחבת את המרגרינה( "מזולה") ,להוסיף את רצועות הפלפלים ולאדות 2 דקות.להוסיף את העגבניות והתיבוליות, לערבב ולטגן עד המסת התיבוליות.
להוסיף את הספגטי המבושל, לערבב היטב ולהגיש חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון
