חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה בניחוח איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם ניחוח איטלקי מיוחד
פסטה בניחוח איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם ניחוח איטלקי מיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
25 גרם חמאה/מרגרינה
מעט שמן זית
1. מיכל שמנת מתוקה
30 גרם צימוקי עגבניות מיובשות (בחניות המתמחות)
תבלין טוסקנה או אטלקי (בחניות המתמחות)
מלח
פלפל
500 גרם פסטה מכל סוג שהוא
50 גרם גבינה מגוררת
אופן ההכנה
חותכיים את הבצל לחצי וכל מחצית לפרוסות דקות. מאדים מחבת חמה שבה הונחו השמן והחמאה, למשך 15-20 דקות (לשקיפות, לא להשחמה)
קוצצים את העגבניות ומוסיפים למחבת בסוף אידויי הבצל
מרתיחם כמות מספיקה של מים עם מלח (כף גדושה לליטר), כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה.
במקביל מוסיפים למחבת שמנת מתוקה, תבלין טוסקנה/איטלקי ומבשלים.
מורידים מהאש את הפסטה 2 דקות לפני תום המועד הנדרש לבישול על ידי היצרן ומסננים, לא שוטפים. מוסיפים אל המחבת עם הרוטב. זורים את הגבינה הצהובה ומבשלים 2 דקות להסמכה ולחיבור טעמים. ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.
בתיאבון!
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון