הוראות הכנה
מרכיבים
בטטה בינונית חתוכה לקוביות
בצל גדול קצוץ (לא דק)
שתי עגבניות גדולות חתוכות לרבעים
שלוש (או יותר) שיני שום כתושות
צ'ילי (לא חובה)
שמן זית
גבינת פרמז'ן
מלח גס
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן ומתגנים את הבצל והשום והצ'ילי. אחרי שהבצל מזהיב מכניסים את הבטטות ומטגנים עוד 5 דקות על אש גבוהה. מורידים את האש מוסיפים את העגבניות ואת המלח גס וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 10 דקות או עד שהבטטות רכות. אחרי שהכל מוכן מוסיפים את הפרמז'ן לסיר ומכבים את האש. (לתינוקות ממולץ לטחון את הרוטב עם בלנדר יד)
להגיש על מנת פסטה חמה בליוי קצת פרמז'ן מלמעלה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
