חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב בטטה ופרמז'ן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה טעימה וממלאת.
פסטה ברוטב בטטה ופרמז'ן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה טעימה וממלאת.
הוראות הכנה
מרכיבים
בטטה בינונית חתוכה לקוביות
בצל גדול קצוץ (לא דק)
שתי עגבניות גדולות חתוכות לרבעים
שלוש (או יותר) שיני שום כתושות
צ'ילי (לא חובה)
שמן זית
גבינת פרמז'ן
מלח גס
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן ומתגנים את הבצל והשום והצ'ילי. אחרי שהבצל מזהיב מכניסים את הבטטות ומטגנים עוד 5 דקות על אש גבוהה. מורידים את האש מוסיפים את העגבניות ואת המלח גס וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 10 דקות או עד שהבטטות רכות. אחרי שהכל מוכן מוסיפים את הפרמז'ן לסיר ומכבים את האש. (לתינוקות ממולץ לטחון את הרוטב עם בלנדר יד)
להגיש על מנת פסטה חמה בליוי קצת פרמז'ן מלמעלה.
מגיש: winston
מקור:
שתף את המתכון