הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו פסטה
לרוטב :
צרור בזיליקום גדול
100 גרם צנובר
4 שיני שום קלופות
חצי כוס שמן
רבע קילו עגבניות שרי
5 כפות גבינת פרמזן מגוררת דק
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה עפ"י הוראות יצרן מסננים ומניחים בצד
למעבד מזון מוסיפים את כל חומרי הרוטב ו3 כפות פרמזן
מערבלים היטב לקבלת פסטו
במחבת מקפיצים את העגבניות השרי עם מעט שמן זית מוסיפים מעט מרוטב הפסטו ומבשלים בהדרגה מוסיפים את השאר הפסטו מערבבים היטב ומבשלים כ 4 דקות
שמים את הפסטה בצלחת הגשה יוצקים מעל לפסטה רוטב ומעליו גבינת פרמזן מגוררת
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
