הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מבושלת בהתאם להוראות על האריזה (רצוי להשתמש בפסטה מסוג: "פנה ריגטה" - בצורת "צינורות")
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
150 גרם עלי תרד טריים
¼ כוס יין לבן
1 שמנת מתוקה 32%
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
קורט אגוז מוסקט
25 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
בסיר עמוק ממיסים את החמאה, לאחר מכן מוסיפים את הבצל והשום ומאדים עד לשקיפות. מוסיפים את היין הלבן ומערבבים. מוסיפים את התרד, שמנת ותבלינים ומערבבים היטב, מביאים לרתיחה קלה ומוסיפים את הפסטה שבישלנו מבעוד מועד, מערבבים, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת ומגישים.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
