הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב חי
חבילת פסטה מרובעת או כל פסטה שטוחה כדי שהכרוב ידבק היטב
1 כף שמן מלח פלפל שחור הרבה
מלח
אופן ההכנה
לבשל אתהפסטה לפי ההוראות. בינתיים לגרד על פומפיה גסה את הכרוב .בנתיים בסיר שטוח להוסיף את השמן ואת הכרוב על להבה בנונית לאדות להוסיף פלפל שחור בנדיבות.
לערבב מדי פעם והוסיף מלח לבשל כ 20 דקות.
את הפסטה לאחר שבישלנו להוסיף לכרוב לערבב לבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
