הוראות הכנה
מרכיבים
2. כפות שמן זית
1. בצל גדול קצוץ
2. שיני שום קצוצות
500 גר' בשר כבש טחון
130 גר' פטריות שמפניון חצויות
1. פלפל אדום קצוץ, ללא גרעינים
150 גר' פול טרי ללא הקליפות
440 גר' עגבניות מרוסקות,משומרות
2. כפות רסק עגבניות
500 גר' פסטה פנה
130 גר' גבינת פטה
2. כפות עלי בזיליקום קרועים
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר על להבה בינונית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים במשך 2-3 דקות עד שהם מזהיבים, מוסיפים את הבשר ומבשלים בטיגון-ערבוב על להבה גבוהה במשך 4 דקות או עד שהבשר משחים והנוזלים מתאדים.
מוסיפים פטריות,פלפל אדום, פול, עגביות ורסק עגבניות.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה כ-10 דקות או עד שהירקות רכים.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מי מלח עד שהפסטה מוכנה.
מסננים ומעבירים את הפסטה לסיר הרוטב,מערבבים ומגישים.
מפוררים על הפסטה גבינה ומפזרים בזיליקום.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
