חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם שרימפס ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם שרימפס ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
2-3 שיני שום
2 בצלים קטנים
חבילת פטריות טריות/משומרות (200~ גרם)
בייבי שרימפס קפואים (אפשר גדולים, טריים, או שף הים לשומרי כשרות)
500 גרם עגבניות קלופות (קופסאת שימורים)
2 גביעים קטנים של רסק עגבניות
500 גרם פסטה (ספגטיני או חוטים אחר)
אופציה -
2 פלפלוני צ'ילי
בזיליקום
יין לבן
אופן ההכנה
במחבת גדולה עבה, אש בינונית -
לשמן זית מוסיפים את שיני השום, חתוכות לשתיים לאורך.
לאחר כדקה (לא לשרוף את השיניים) מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה זהוב.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שמתרככות.
מי שאוהב חריף, יכול להוסיף את הפלפלונים, אבל דיר באלאק לא להפריז בכמות כי זה משתלט על הטעם.
מוסיפים את השרצים (השרימפס), אפשר קפואים ישר מהשקית.
מטגנים עד שהשרימפס מוכנים (הזמן תלוי בסוג השרצים שבחרתם).
אפשר להוסיף מעט יין לבן.
מוסיפים את העגבניות, הרסק וגם בזילוקום טרי קצוץ.
מתבלים במלח, פלפל.
ניתן להשאיר במחבת מכוסה, ולחמם לפני ההגשה (מוסיפים מים אם צריך), בתיאום עם גמר הכנת הפסטה.
מוזגים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומגישים.
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון