הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב פסטו :
30 גרם עלי נענע
30 גרם עלי ריחן
3 כפיות גבינת פרמזן מגורדת
3-4 שיני שום
30 גרם צנוברים קלויים
200 מ"ל שמן זית
לפסטה:
500 גרם פסטה "פוזילי"(מסולסלת)
לקישוט:
100 גרם גבינת פרמזזן
עלי נענע שלמים
עלי ריחן שלמים
אופן ההכנה
פסטו:
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים ללא השמן.
מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים את השמן בהדרגה עד לסיומו.
פסטה:
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומפסיקים את הבישול ע"י הוצאת הפסטה
לקערה עם מיי קרח
להגשה:
מערבבים את הפסטה עם שני שליש מרוטב הפסטו
מגישים בנפרד את השליש הנותר.
מגרדים את הגבינה לרצועות דקות ומערבבים יחד.
מקשטים בעזרת כמה עלים שלמים של ריחן ונענע.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
