חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פנה דגים ופלפל מטובלת ופיקנטית נוסח פרמה "גיוטו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"גיוטו" תבשיל דגים על פסטה פנה נוסח פרמה brללקק את האצבעות br
פסטה פנה דגים ופלפל מטובלת ופיקנטית נוסח פרמה "גיוטו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"גיוטו" תבשיל דגים על פסטה פנה נוסח פרמה brללקק את האצבעות br
הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס שמן זית
3 בצלים, קצוצים דק
1 פלפל אדום חתוך לגוליאני(גפרורים)
4 שיני שום פרוסות
8 עלי בזיליקום קצוצים
10 גבעולי עירית קצוצים או
1 כף קוסברה קצוצה לקישוט
1/4 כפית צ'ילי גרוס
1/2 כף פפריקה מתוקה
קמצוץ סוכר
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כוס יין לבן
150 גרם קוביות פילה לוקוס
150 גרם קוביות נסיכת הנילוס
להגשה:
500 גרם פסטה פנה מבושלת ומשומנת
רצוי תוצרת בית
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.בסיר גדול עם שמן זית מטגנים את הבצל והשום.
מוסיפים צ'ילי, פלפל , מתבלים ומבשלים כ- 10 דקות.
2 מוסיפים יין ומחזירים לרתיחה. מוסיפים את קוביות
הדגים, מתבלים בבזיל ומבשלים כ- 10 דקות, .
3.יוצקים על ערימה של פסטה.
4לפני ההגשה מוסיפים את העירית או הקוסברה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון