הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס שמן זית
3 בצלים, קצוצים דק
1 פלפל אדום חתוך לגוליאני(גפרורים)
4 שיני שום פרוסות
8 עלי בזיליקום קצוצים
10 גבעולי עירית קצוצים או
1 כף קוסברה קצוצה לקישוט
1/4 כפית צ'ילי גרוס
1/2 כף פפריקה מתוקה
קמצוץ סוכר
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כוס יין לבן
150 גרם קוביות פילה לוקוס
150 גרם קוביות נסיכת הנילוס
להגשה:
500 גרם פסטה פנה מבושלת ומשומנת
רצוי תוצרת בית
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.בסיר גדול עם שמן זית מטגנים את הבצל והשום.
מוסיפים צ'ילי, פלפל , מתבלים ומבשלים כ- 10 דקות.
2 מוסיפים יין ומחזירים לרתיחה. מוסיפים את קוביות
הדגים, מתבלים בבזיל ומבשלים כ- 10 דקות, .
3.יוצקים על ערימה של פסטה.
4לפני ההגשה מוסיפים את העירית או הקוסברה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
