הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה "פנה"
3 תיבוליות "בזיליקום" של "קנור"
2 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף שמן זית
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולקרר היטב.
2. לחמם את השמן במחבת, להוסיף את העגבניות ולאדות כ-2 דקות.
3. להוסיף את תיבוליות ה"בזיליקום" ואת רסק העגבניות ולאדות על אש קטנה כ-5 דקות.
4. לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם, להוסיף את המים , לערבב ולהרתיח.
5. לצקת מים רותחים על הפסטה ולסדר בצלחת הגשה.
6. לצקת את הרוטב על הפסטה ולהגיש.
מגיש:
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון
