חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פנה עגבניות ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוון טעים לפסטה בהכנה קלה.
פסטה פנה עגבניות ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוון טעים לפסטה בהכנה קלה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה "פנה"
3 תיבוליות "בזיליקום" של "קנור"
2 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף שמן זית
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולקרר היטב.
2. לחמם את השמן במחבת, להוסיף את העגבניות ולאדות כ-2 דקות.
3. להוסיף את תיבוליות ה"בזיליקום" ואת רסק העגבניות ולאדות על אש קטנה כ-5 דקות.
4. לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם, להוסיף את המים , לערבב ולהרתיח.
5. לצקת מים רותחים על הפסטה ולסדר בצלחת הגשה.
6. לצקת את הרוטב על הפסטה ולהגיש.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון