חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה זמן רב שאני "מפנטז" על פסטה טריה כמו זו שמוצאים רק באיטליה (או במעט מסעדות איטלקיות איכותיות בארץ). brלאחרונה קניתי מכשיר להכנת פסטה (אין הכוונה למכשיר שמבצע את כל התהליך אלא רק את שלב החיתוך). brיש מעט עבודה יותר מקנית פסטה במכולת אבל התוצאה שווה.
פסטה תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה זמן רב שאני "מפנטז" על פסטה טריה כמו זו שמוצאים רק באיטליה (או במעט מסעדות איטלקיות איכותיות בארץ). brלאחרונה קניתי מכשיר להכנת פסטה (אין הכוונה למכשיר שמבצע את כל התהליך אלא רק את שלב החיתוך). brיש מעט עבודה יותר מקנית פסטה במכולת אבל התוצאה שווה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
4 כפות שמן זית
4 ביצים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
יש לשים את הקמח בקערה, ליצור גומה.
לערבב הביצים עם השמן והמלח ולצקת לגומה שבקמח.
"להפיל" באמצעות מזלג את קירות הקמח לתוך הבלילה שבמרכז ולאט לאט לערבב עד שנוצר בצק.
ללוש את הבצק. ייתכן שחלק מהקמח יישאר ללא צורך.
ליצור כדור, לטפטף עליו מעט שמן זית לשמירה על הלחות ולשים במקרר לכ-20 דקות.
לחתוך לחלקם שיהיה נוח לעבוד איתם. לרדד עד לעובי שיאפשר העברה במכונת פסטה או לרדד דק יותר עד לעובי הרצוי לבישול.
אם מעבדים עם מכונה, לרדד באמצעותה 2-3 פעמים ואז להעביר לחלק במכונה שחותך לרצועות.
אם מעבדים ידנית, ניתן לחתוך בעובי הרצוי באמצעות סרגל או לגלגל על המערוך, לחתוך באמצעות סכין את הגליל שנוצר ואז לפתוח את הגליל.
בשלב הזה הפסטה מוכנה וניתן לבשל, להקפיא או לייבש.
לידיעתכם: פסטה תוצרת בית מאוד עדינה ויש לטפל בה בעדינות.
את הפסטה הטרייה, מוקפאת או מיובשת יש לשים במים רותחים מומלחים ועם כמה טיפות שמן זית.
מגיש: bhashavia1
מקור: cook
שתף את המתכון