חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פפרדלה" ב 3 סוגי פטריות ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"פפרדלה" הוא סוג פסטה המאופיין באטריות שטוחות וארוכות (אפשר לזהות אותן באריזה לפי brשמם או לפי צורת האטריות- מעין "כדורים" מפותלים של אטריות)
"פפרדלה" ב 3 סוגי פטריות ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"פפרדלה" הוא סוג פסטה המאופיין באטריות שטוחות וארוכות (אפשר לזהות אותן באריזה לפי brשמם או לפי צורת האטריות- מעין "כדורים" מפותלים של אטריות)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה "פפרדלה" ("ברילה")
40 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)
2 שני שום כתושות
סלסלת פטריות "שמפיניון" טריות, חתוכות לרבעים
סלסלת פטריות "פורטבלו" פרוסות
שקית פטריות יער "פורצ'יני" מושרות במעט מים פושרים וחתוכות לרצועות
1/4 כוס יין לבן
1 חבילה שמנת מתוקה
עלי בזיליקום שלמים
1 כפית קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת "אל דנטה"(כ-7 דקות מהרתיחה).
לרוטב:
ממסים את החמאה במחבת ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות. מוסיפים את הקמח ולאחר מכן את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום. מערבבים עם הפסטה ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף: שי עשהאל
שתף את המתכון